Tips

Voor / na: transformatie van een grote woonkamer van 28m2

Voor / na: transformatie van een grote woonkamer van 28m2



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De interieurontwerpster Sophie Auscher ging de uitdaging aan om een ​​grote, ietwat saaie woonkamer te transformeren in een gezellige en kleurrijke woonkamer, door een kleine kinderslaapkamer toe te voegen met een slimme indeling. Met respect voor de harmonie van het hele appartement, levendig en kleurrijk, biedt het een stijl die zichzelf boven trends oplegt, gecombineerd met discrete verfijning. De decorateur was in staat om de geest van de kunstenaar Mondriaan nieuw leven in te blazen door een enorme kleurrijke bibliotheek, om de kamer te verlevendigen met zijn warme en diepe tonen. Demonstratie in afbeeldingen. oppervlak : 28m2

Een kamer zonder functie omgevormd tot een bibliotheek


voor : Doorgang altijd overbelast en zonder enige echte functie, deze grote kamer van 28 m2 diende vaag als een speelkamer en plaats om kleding en strijkijzer op te hangen. Het verdeelde het gebied van de ouders, toegang tot de slaapkamer van een kind en een badkamer. Een enigszins gedateerde trap werd daar geïnstalleerd om toegang te krijgen tot de bovenste verdieping (woonkamer, eetkamer en keuken). De verlichting was zowel "onbestaande" en onvoldoende 's nachts.
© Delphine Warin na : De kamer biedt nu ruimte aan opslag en een prachtige bibliotheek op maat gemaakt door het bureau. De kasten, met twee dieptes en vijf kleuren, vermijden een monotone lineaire gevel en zijn om dezelfde reden gestructureerd, kleurrijk en decoratief. Het laminaat is gekozen om weerstand tegen tijd te garanderen. Om het openen van de deuren te vergemakkelijken, met behoud van de verticale en horizontale lijnen in "Mondriaan" -stijl, werden de handgrepen verborgen in de massief houten staanders. In de bibliotheek is een nis gecreëerd om het lineaire ritme van de planken te doorbreken en de ontwikkeling van een papieren sculptuur mogelijk te maken. De verlichting is vervangen door verstelbare spots om een ​​optimale en aangepaste verlichting mogelijk te maken op basis van tijden en behoeften.

Een badkamer met zeer zachte tinten


© Delphine Warin voor : De badkamer was voorheen niet erg functioneel en ontbrak erg aan opslag. na : Om aanzienlijke sloop- en metselwerkkosten te vermijden, werden de glazen wanden bedekt met gipsplaat om een ​​afgesloten ruimte te creëren. De kaptafel is veranderd en onder het aanrecht zijn meubels van hout en kleurlaminaat gemaakt. Een grote wandkast verborgen onder een set spiegels en kleuren identiek aan de aangrenzende kinderkamer werd ook gemaakt. De kast is verstoken van handgrepen en ontworpen met discrete handgrepen om een ​​eenvoudig en lineair "hangend" aspect te behouden.

Een open entree en een goed doordachte kinderkamer


© Delphine Warin voor : De ingang van deze grote kamer van 28m2 had geen specifieke indeling. na : Een ruimtelijk afgebakend entreegebied is gecreëerd door Sophie Auscher om de ruimte te structureren. De slaapkamer van het kleine kind (6m2) grenzend aan de woonkamer is ontworpen in de geest van een bootcabine. De lay-out is geoptimaliseerd met laden onder het ingebouwde matras en een geïntegreerd bureau, alles in tweekleurig laminaat. De muur is versierd met een mooi Sanderson-behang in discrete tonen. Wat de ophanging betreft, deze is bewust groot gekozen om de schalen te verwarren. Sophie Auscher Agency 43 avenue Rapp 75007 Paris Tel: 01 47 05 10 70 //www.sophieauscher.com/