Opmerkingen

Voor / na: maak een grote woonkamer met een open keuken

Voor / na: maak een grote woonkamer met een open keuken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In dit oude appartement gebouwd in de jaren 1800, wilde het jonge paar eigenaren de oude charme van de plaats behouden, terwijl ze een modernere woning en een meer functionele leefruimte hadden. Het idee van de Lyon-architect Tiphaine Thomas was om de ruimtes te splitsen om een ​​grote woonkamer met een Amerikaanse keuken te creëren en om de juiste mix tussen vintage en eigentijdse stijl te bereiken. area: 56 m² woonkamer in een appartement van 120 m² budget: € 10.000 voor de renovatie van de woonkamer en € 1.800 voor decoratie en meubels

Voeg de ingang samen met de woonkamer


voor: De eigenaren hebben het appartement teruggevonden in zijn eigen sap. Het was verdeeld in verschillende krappe en donkere kamers. De ingang was gescheiden van de woonkamer door een donkere en niet erg functionele gang. na: De scheidingswand en de tegels van de gang werden verwijderd om de ruimte te openen. Op de grond werd een parketvloer gemaakt in dezelfde geest als die van de woonkamer, om de ruimte te vergroten. De woonkamer is daarom vergroot in overeenstemming met de rest van deze ruimte voor een harmonieus resultaat. Om te voorkomen dat de ruimte rommelig werd, werden een kleine tafel en stoelen opnieuw geverfd in een parelgrijze kleur, halverwege tussen het wit van de open keuken en het zwart van de woonkamer. Deze tafel dient als een visuele overgang tussen de ingang en de woonkamer.

Een lichte open keuken


voor: De keuken bevond zich in een kamer naast de woonkamer. Niet erg functioneel en vrij klein, het moest teruggebracht worden naar de centrale kamer om in plaats daarvan een kantoor of een logeerkamer te creëren. na: In deze nieuwe open keuken (Mobalpa) is gekozen voor een witgelakte kap om maximaal licht te reflecteren. Het werkblad is donker en metaalachtig in contrast met de oude steen. Een centraal eiland is toegevoegd om te dienen als een overgang tussen de twee ruimtes en maximale opslag te bieden. Het herbergt de kookplaten, de gootsteen maar ook een bar waar u kunt ontbijten.

Het combineren van het oude en het hedendaagse


voor: Het appartement had het voordeel dat het stenen muren en zichtbare balken had, die helaas waren afgesloten en verborgen. De hoge plafondhoogte van het huis (4,6 meter) en de aanwezigheid van oud houtwerk en grote ramen gaven het een gekke charme, die absoluut niet werd benut. na: De plafonds en dragende muren zijn verlaagd om de balken en stenen te onthullen, de oude ramen zijn vervangen door houten dubbele beglazing voor betere isolatie. Alles is opnieuw geverfd in mat wit om licht te brengen. Het houtwerk, gelegen in het onderste gedeelte, in parelgrijs. Het parket is volledig geschuurd, gerepareerd en in onbewerkte staat gelaten voor een natuurlijke toets.

Een modern en minimalistisch decor


voor: De plaats had op zichzelf geen ziel en de ruimte was niet gemarkeerd. De uitdaging van de architect: het decor renoveren zonder het te vervormen. na: Voor de woonkamer gaf de architect de voorkeur aan sober en verfijnd woonkamermeubilair en industriële stijlophangingen.
Dit contrasteert met de steen en de balken om een ​​resoluut eigentijdse toets aan de kamer te geven. Een oude samengestelde katrol, achtergelaten door de voormalige eigenaren, werd omgeleid om planten op te hangen.
Meer info over Tiphaine Thomas op www.skeadesigner.com



Opmerkingen:

  1. Tyreece

    Hetzelfde en zo

  2. Dijora

    Bravo, deze prachtige zin is zojuist gegraveerd

  3. Bryant

    Dat komt nog steeds niet.

  4. Lachlan

    Het is heel jammer voor mij, ik kan er niets aan doen, maar het is verzekerd, dat u zal helpen om de juiste beslissing te vinden.



Schrijf een bericht