Tips

Voor / na: Revitalisering van een studio voor de lange termijn

Voor / na: Revitalisering van een studio voor de lange termijn


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het inrichten van een grote ruimte die allemaal in de lengte is gerangschikt, is een taak die strengheid en aanpassing vereist: het is inderdaad een kwestie van visueel afbakenen van de verschillende ruimtes om het "gang" -effect te breken, vaak gegenereerd door een dergelijke opstelling. In deze studio van 25 m2 uit de jaren '70 wilde de eigenaar zijn interieur een actuelere sfeer geven om het appartement te huren. Om dit project uit te voeren, deed hij een beroep op het bureau My Interior Custom, gespecialiseerd in renovatie- en decoratiecoaching. Na enkele weken werk slaagden de architecten erin om een ​​frisse adem en een vleugje retro aan de nieuwe inrichting te geven! De Parijse accommodatie is nu klaar om zijn eerste huurders te verwelkomen ...

Creëer een design en eigentijdse sfeer

voor : Wanneer Pierre deze Parijse studio verwerft, moet alles opnieuw worden gedaan. Naast het op niveau brengen van sanitair en elektriciteit, wil de eigenaar de nadruk leggen op de inrichting van zijn appartement, dat tot nu toe niet bestond. Verleid door de ontwerpgeest van de jaren 1950, vertrouwde hij de renovatie van de accommodatie en de decoratieve make-up toe aan het MISM-bureau. Eerste observatie van de architect die de leiding heeft over het project: de slechte indeling van de ruimtes die een aanzienlijk ruimteverlies genereert. Het is essentieel om ze opnieuw te definiëren en te optimaliseren om te profiteren van de minst beschikbare vierkante meter. De decoratie wordt volledig herzien en gecorrigeerd om een ​​modernere decoratmosfeer te creëren. Na het budget en de belangrijkste fasen van de nieuwe interieurindeling met de eigenaar te hebben bepaald, kan het werk beginnen ... na : De transformatie van de studio is op zijn zachtst gezegd spectaculair: het saaie en versleten interieur heeft plaatsgemaakt voor een moderne en samenhangende sfeer, perfect in lijn met de trends van dit moment. De architect van het bureau MISM hield rekening met de decoratieve verlangens van Pierre door te kiezen voor openhartige kleuren op de muren en op de verschillende interieurelementen: zwart, wit en geel overheersen nu terwijl het een zeer eigentijdse adem brengt aan de studio. De herhaling van geel doet ook denken aan het gebruik dat in de jaren '70 van oranje kon worden gemaakt, tijdens welke het appartement werd gebouwd: de herhaling van de kleur en de monochrome coördinaten zorgen voor een effect stijl die perfect past bij het nieuwe meubilair. Om deze vintage sfeer aan te vullen, heeft de binnenhuisarchitect inderdaad gekozen voor witte thermomolded meubels in de geest van de creaties van Panton en Eames. Aangevuld met meer actuele stukken in grijze en witte tinten, heeft de nieuwe inrichting iets om toekomstige huurders van de studio aan te trekken.

Afzonderlijke spaties

voor : Pierre's studio heeft het nadeel dat ze in lengte is gerangschikt, wat een aanzienlijk ruimteverlies oplevert. Een ander negatief punt is het licht. Het is van essentieel belang om optimaal te profiteren van de enige bron van externe verlichting die wordt geboden door het grote beeldvenster, dankzij een slimme en functionele opstelling. We zullen ook nieuwe lichtbronnen moeten creëren ... na : De architect van het bureau MISM heeft de verschillende woonruimtes afgebakend door middel van het meubilair en de muurkleuren. Naast het erkerraam bevindt zich nu de lounge met een slaapbank, een tafel en lage planken. De hoofdruimte wordt dan uitgebreid met de keuken waarvoor een eettafel en twee stoelen in de geest van Verner Panton staan. Op dit punt in de studio wordt de witte muur heldergeel om het eetgedeelte visueel af te bakenen en het meubilair te verbeteren. Om het gebrek aan natuurlijk licht te compenseren, zijn spots in het plafond boven de keuken geïntegreerd. Dankzij deze extra lichtbronnen en de gele verf die op natuurlijke wijze daglicht reflecteert, lijkt het appartement ruimer en toch gezellig en aangenaam. Meer informatie over MISM - My Custom Interior.



Opmerkingen:

  1. Juanito

    Hoe moet u uw vraag beoordelen?

  2. Jordon

    Excuses daarvoor bemoei ik me... Bij mij een soortgelijke situatie. Staat klaar om te helpen.

  3. Crevan

    Toegegeven, een nuttig bericht

  4. Dusan

    stoer

  5. Donn

    Sorry dat ik u onderbreek, maar ik stel voor om de andere kant op te gaan.



Schrijf een bericht