Informatie

Voor / na: hout om het terras te verwarmen

Voor / na: hout om het terras te verwarmen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wanneer de buitenkant en het terras verlaten worden, kan het huis snel een ouderwetse en verwaarloosde uitstraling krijgen. Soms is het echter voldoende om een ​​belangrijk element te vervangen om een ​​buitenruimte nieuw leven in te blazen! Met dit in gedachten heeft de eigenaar van dit kleine huis in Marseille een beroep gedaan op het bureau Slowgarden, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van buitenruimtes. Moe van hun onregelmatige en armoedige terras, wilden ze kunnen genieten van een plek die beter bij hen past. Tussen de versleten houten bladen en de slecht gepositioneerde wijnstok, wachtte een grote klus de tuinarchitecten uit Slowgarden! Resultaten in afbeeldingen. Wereldwijd budget: € 9.000

Harmoniseer de buitenruimte

voor : Toen Claire Delahaye, oprichter van het ontwerpbureau Slowgarden, voor het eerst dit kleine huis in het centrum van Marseille bezocht, zag ze meteen het potentieel van buitenruimtes. Hoewel ze onregelmatig van vorm en ontwerp zijn, bieden ze toch het voordeel dat ze verschillende indelingen kunnen bevatten. De houten messen zijn lang geleden op de grond gelegd en hebben dringend onderhoud nodig. Naast het vervaagde uiterlijk, heeft het terras twee verschillende houtsoorten, die de algehele esthetiek bederven: het eerste project toevertrouwd aan Slowgarden bestaat daarom uit het harmoniseren van de buitenkant door middel van een nieuwe vloerbedekking. De eigenaren willen ook van hun terras kunnen genieten als een echte woonkamer; ze slagen er echter niet in om een ​​hoek te creëren die gunstig is voor de ontspanning vanwege het eigenzinnige oppervlak van hun terras, een beetje verloren in het midden van een groep woningen: deze is voorzien van vele moeilijk te exploiteren hoeken, die niet toelaten niet de installatie van een bank / fauteuilset.
na : Om aan de verschillende eisen van de eigenaren te voldoen, hebben Claire Delahaye en haar team de oude houten planken op de grond volledig verwijderd om ze te vervangen door een nieuwe coating gemaakt van planken van noordelijk grenen. Dit nobele en warme materiaal harmoniseert eindelijk de buitenkant van dit kleine huis in Marseille, terwijl het het karakter krijgt dat het ontbrak. De nieuwe lay-out omvat nu een zomerlounge, een ruimte voor lunch en diner, evenals een discrete hoek waarin de barbecue en de plancha plaatsvinden. Er gaat geen ruimte meer verloren dankzij de vindingrijkheid van de tuinarchitecten uit Slowgarden, die gebruik konden maken van de achtergelaten hoeken. Zo zijn nieuwe plantenbakken ontstaan, ook bedekt met dennenbladen voor een perfect samenhangende esthetiek. Zodat de begroeide delen dagelijks worden bevochtigd, is een automatisch bewateringssysteem verborgen onder het terras: de hete zomerhitte van de PACA-regio maakt dit "meer" bijna essentieel!

Details beoordeling

voor : Afgezien van de mooie tafel en de stoelen van klassieke factuur, was de externe decoratie niet echt verzorgd. Het geheel mist uitstraling en charme! Veel troeven zijn echter voorhanden: Claire Delahaye zal haar ervaring ten dienste stellen van dit kleine stedelijke terras om het te transformeren in een gezellige en warme ontspanningsruimte.
na : Slowgaden gaf de voorkeur aan soberheid bij de keuze van kleuren en materialen om de "klassieke plattelands" geest van de plaats niet te verstoren. De verouderde gepleisterde muur is opzettelijk in zijn eigen sap achtergelaten om het patina te behouden dat zich van nature heeft ontwikkeld en dat charme geeft aan het geheel. Alleen de wijnstokken zijn verhoogd om het verkeer van eigenaren en hun gasten te vergemakkelijken. Iedereen kan nu genieten van een schaduwrijke en mooi ingerichte buitenkant! Meer info op www.slowgarden.fr