Informatie

Voor / na: Heroverweeg een woonkamer om een ​​ouderlijke slaapkamer te integreren

Voor / na: Heroverweeg een woonkamer om een ​​ouderlijke slaapkamer te integreren



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De komst van de kleine Sandro maakte de familieorganisatie enigszins van streek, waardoor de eigenaren, Audrey en Rémi, die al ouders van een kleine Chiara waren, de structuur van hun Parijse appartement van 85 m² volledig moesten heroverwegen. Ze riepen Avous Agency op om de leiding te nemen over de realisatie van dit ambitieuze bouwproject. De complexiteit van het project? Creëer een kleine slaapkamer in de bestaande woonkamer met behoud van de helderheid en de indruk van grootsheid die de ruimte momenteel geniet. area: 7 m² budget: 18.000 euro HT

Een woonkamer om opnieuw samen te stellen


voor: Het appartement bestaat uit twee slaapkamers en een grote woonkamer en voldoet niet meer aan de nieuwe behoeften van het gezin. Gedwongen om de pasgeborene in Chiara's slaapkamer te installeren en hun slaapkamer af te staan ​​aan hun dochter, bevindt het echtpaar zich "kamperend" in de woonkamer. Een precaire situatie die niet kan duren!
na: Geconfronteerd met dit netelige probleem, besloot het bureau om een ​​slaapkamer, of liever een nachtblokje van 7 m² in de drievoudige woonkamer te integreren.

Een glazen dak voor een licht interieur


na: Succesvolle weddenschap! Geplaatst in de as van het raam, maakt een glazen dak het mogelijk om natuurlijk licht te behouden en om het verdwijnpunt op de hele vleugel van het appartement te behouden vanaf de ingang. Dankzij deze oplossing behoudt de leefruimte zijn indruk van grandeur en blijft licht door alle ruimtes. Buiten de slaapkamer, tegen het glazen dak, is een bureau geïnstalleerd. Een praktische oplossing die voldoet aan de behoeften van Audrey die vaak thuis werkt.

Ultrafunctionele opslag


na: Om deze kleine ruimte praktisch, functioneel en perfect geoptimaliseerd te maken, zijn twee op maat gemaakte verbanden geïnstalleerd. Om de ruimte te vergroten en te activeren, werd een variatie in de hoogte van het meubilair gemaakt. Resultaat: een moderne en rustgevende ruimte waar het leven goed is! Agence Avous, bureau voor interieurarchitectuur