Anders

Voor / na: De kleur buiten durven

Voor / na: De kleur buiten durven



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Buitendecoratie wordt vaak over het hoofd gezien in het huis: mensen die de tuin alleen tijdens het zomerseizoen investeren, zien het niet altijd in als ze hun buitenkanten op een duurzame manier willen ontwikkelen. Deze extra ruimte is echter een echt koopje! Hiermee kunt u ontspannen, lunchen, lezen of rusten terwijl u geniet van de hitte van de zomer ... Het ontwerp van buitenruimtes is de specialiteit van Slowgarden: opgericht door Claire Delahaye, het ontwerpbureau van Marseille projecten die het mogelijk maken om optimaal gebruik te maken van buitenruimtes, terwijl ze spelen met hun beperkingen. De vegetatie en de decoratie delen de aandacht, zoals deze geweldige realisatie in vitaminekleuren ons laat zien.

Breng pep en kleur

voor : Wanneer de tuinarchitecten van Slowgarden voor het eerst deze kleine tuin in een wijk tussen stranden en stad ontdekken, merken ze dat deze jarenlang in de steek heeft gelaten. De muren en de tegels op de vloer zien er vies en verouderd uit: de eigenaren hebben hun inspanningen geconcentreerd op het hele beplante gebied, waardoor het terras in slechte staat is achtergelaten. Dit laatste heeft echter veel voordelen die het verdienen om te worden benadrukt! Het oppervlak is klein maar zeer functioneel en laat ruimte voor veel mogelijkheden voor metamorfose. De eigenaren willen hun buitenruimte personaliseren en het cachet herstellen: na verschillende vergaderingen in Slowgarden kiezen ze voor een renovatie met inbegrip van de uitbreiding van het terras, de upgrade van het pand en de verandering van tuinmeubilair.
na : Na enkele weken werken zijn de aangebrachte wijzigingen spectaculair! Claire Delahaye en haar team hebben deze kleine tuin volledig gemoderniseerd door het de persoonlijkheid te geven die het ontbrak. In overeenstemming met de eigenaren kozen de tuinarchitecten voor een prachtige paarse tint op de muren: deze verbazingwekkende en explosieve kleur vervaagt de gebruikelijke codes van de tuin en creëert een "inside-out" -effect. De eigenaren kunnen nu genieten van hun terras als een echte woon-eetkamer: met zijn zomerlounge en zijn prachtige industrieel geïnspireerde tafel, deze "extra kamer" heeft wat nodig is! Qua materialen staat hout in de schijnwerpers. Bladen van exotisch hout hebben de oude, versleten tegels vervangen en vergroten nu het eetgedeelte met enkele vierkante meters. We vinden dezelfde messen boven de oude metselwerkfontein, slim omgeleid naar een buitenbank.


Details beoordeling

voor : De inrichting werd verwaarloosd door de eigenaars, die noch de tijd noch de ideeën hadden om een ​​comfortabele buitenruimte te regelen. Hun kleine terras heeft echter een groot potentieel, met veel elementen die landschapsontwerpers kunnen afleiden van Slowgarden. In het belang van de economie is het de bedoeling om bestaande gebouwen en meubels zoveel mogelijk te hergebruiken. Sommige delen van het terras, zoals de versleten schaduw of de stenen randen, zullen echter worden verwijderd. Ze dienen de toekomstige decoratie, die zich zal richten op de kleur en de stijl van de "rariteitenkabinet".
na : Er zijn veel wijzigingen aangebracht om de stijl en persoonlijkheid van deze kleine stadstuin te herstellen. Claire Delahaye bewaarde de oude hals van de muurfontein, met zijn originele vorm van cherubijn, en gebruikte het als uitgangspunt om een ​​muur met een Boheemse geest te creëren. Net als een artistiek gecomponeerd schilderij, bevat deze paarse muur veel decoratieve elementen die de eigenaren dierbaar zijn: hoefijzer, manden, spiegels en kleine wanddecoratie vervlochten tot een verbazingwekkende kast met curiosa! De oprichter van Slowgarden dacht ook aan het comfort van de eigenaren door een buitendouche met een zen-geest te installeren: bestaande uit een douchebak en een houten kolom, omringd door zwarte Japanse kiezels, zal het paar en hun gasten in staat stellen afkoelen op een hete Marseille-middag! Totaal budget: € 15.000 Meer informatie op www.slowgarden.fr