Anders

Voor / na: 15 m² vol vindingrijkheid gaat van schaduw naar licht

Voor / na: 15 m² vol vindingrijkheid gaat van schaduw naar licht


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het transformeren van een klein, donker, druk en onder uitgerust Parijse appartement tot een comfortabele en functionele plek is de uitdaging voor decorateur Blandine Colson. Doelstellingen: prioriteit geven aan licht, ruimte optimaliseren en het appartement een moderne uitstraling geven om het op lange termijn aan studenten te verhuren! Succesvolle weddenschap! Opnieuw geconfigureerd en verfijnd biedt deze 15 m² een tweede jeugd! area: 15 m² budget: Werkt 9.500 euro inclusief belasting - Meubilair en decoratie 3.000 euro inclusief belasting

Geef prioriteit aan licht


voor: Gekleed in lambrisering, donker en bijzonder slecht ingedeeld, moet het appartement volledig worden gereviseerd. Inderdaad, de imposante mezzanine, de meerdere planken en het satellietmeubel rommelig deze toch al beperkte ruimte. Resultaat: het appartement is benauwd en lijkt kleiner dan het in werkelijkheid is. na: Verandering van omgeving! Door de lambrisering te verwijderen, eerst door de muren in wit te schilderen en de gele tegels te vervangen door laminaatparket, slaagde Blandine Colson erin dit donkere en vermoeide appartement te transformeren in een lichte, vloeiende en luchtige plaats. En om het licht goed in de ruimte te laten circuleren, werden de dikke gordijnen die de ramen bedekten vervangen door lichte gordijnen en rolluiken.

Een appartement dat groot denkt


voor: Moeilijk om het echte potentieel van het appartement voor te stellen, omdat de indeling van de ruimte te wensen overlaat. Reorganisatie moet dringend worden overwogen om dit vervallen appartement alle functionaliteit te herstellen die het verdient! De keuken getuigt hiervan. Bestaande uit een eenvoudige kitchenette, onthult het ouderwetse meubilair en lelijke elementen die in het zicht worden gelaten (boiler).
na: Om te voldoen aan de specificaties van de eigenaren die een geoptimaliseerde en goed uitgeruste ruimte wilden, werd de keuken verplaatst. Groter, het heeft nu alle apparatuur die je zou verwachten: een minikoelkast, een magnetron, twee keramische kookplaten en een afzuigkap, een design wastafel, hoge opslag en een comfortabele werkplan voor het bereiden en proeven van maaltijden. En in de ruimte die vrij is gelaten door de oude kitchenette, is er een ingebouwde kast in de hoogte (met kledingkast en planken) waarin de wasmachine is ondergebracht. Een interessante tip die het mogelijk maakte om de oorspronkelijke waterinlaat en -uitlaat te hergebruiken. In de hoofdruimte werd een grote wapening gebruikt om planken, opbergdozen en boeken te installeren. De gestroomlijnde ingang herbergt nu een wandkapstok en schoenenopslag, die ook dient als een plank voor het opslaan van sleutels en post. De badkamer is geen uitzondering! Bleef op dezelfde plaats, maar het onderging een welkome verfrissing. De wastafelkast is dus vervangen door een uiterst praktische zwarte kast met eigentijdse lijnen. Boven de toiletten zijn planken en een handdoekradiator geïnstalleerd. De douchebak is verlaagd en de warmwatertank, voorheen geïnstalleerd in de keuken, is verplaatst naar de badkamer. Ten slotte zorgde Blandine Colson er voor het optimaliseren van de ruimte in het algemeen voor dat alleen meubels werden geïntroduceerd die echt nuttig waren en de voorkeur gaven aan het multifunctionele. 'S Avonds verandert de bank in een comfortabel bed, de hoekbar in een bureau voor studenten. Wat de tafel betreft, deze fungeert als een nachtkastje Aan de opslagzijde gaf de decorateur ook de voorkeur aan gesloten opslag om de ruimte te zuiveren en vloeibaarheid te verkrijgen.

Decoratie in loftstijl in New York


na: Aan de decorzijde wilde Blandine Colson een loftsfeer in New York creëren. Om de ruimte een stedelijke kant te geven, koos ze voor een tinten grijs en zwart die werden aangevuld met wit om de ruimte visueel te vergroten. Een knipoog naar de beroemde New Yorkse taxi's, hier en daar zijn citroengele accenten geïnstalleerd om de ruimte van energie te voorzien. Om de decoratie te voltooien, een gedeelte van de muur bedekt met baksteenachtig trompe-l'oeil behang. Dit geeft karakter aan de ruimte en versterkt de kleine loftsfeer die de eigenaren wensen. Blandine Colson, een sfeer van decoratie



Opmerkingen:

  1. Tannere

    Sorry dat ik u stoor, maar ik stel voor een andere weg in te slaan.

  2. Aoidh

    Precies de juiste hoeveelheid.

  3. Audie

    Ik ben van mening dat u zich vergist. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PB.



Schrijf een bericht